Thursday, November 1, 2012

YUMMY!!!: Maremonti

Hmmmm.... if there's something I love it's PIZZA!!! So me and my sis were wandering around São Paulo last week and came across this pizzeria I was longing to go: Maremonti!!! It's another pick from Veja São Paulo as the best pizzeria in town!!!
Hummmm... se tem uma coisa que eu amo é PIZZA!!! Então eu e a minha irmã estávamos dando uma volta em São Paulo semana passada e cruzamos com essa pizzaria que eu queria muito ir: Maremonti!!! É mais uma escolha da  Veja São Paulo como a melhor pizzaria da cidade!!!

The environment is amazing, wrapped in plants outside and inside as well, and cute antique furniture with Italian sayings all over!!! Super cozy and cute!!!
O ambiente é maravilhoso, envolvido em plantas fora e dentro também, e móveis antigos e fofos com dizeres em italiano em todos os lugares!!! Super aconchegante e fofo!!!

It's a two-story house in which they designed open walls upstairs, so you can see the whole place, including the brick oven and the pizzamen doing his job! The service is the best!!! Everything arrived so fast and the waiters were so thoughtful, top-notch!!!
É um sobrado de dois andares na qual eles projetaram paredes abertas em cima para que você possa ver o lugar todo, inclusive o forno à lenha e os pizzaiolos fazendo seu trabalho! O serviço é o melhor!!! Tudo chegou tão rápido e os garçons foram tão atenciosos, de primeira!!!


The pizzas are served in two sizes, small (4 pieces) and large (8 pieces). We ordered a small one and we always ask for double toppings. I was super into trying the special pizza they made due to this award: Di Collina which is made of burrata (a type of mozzarella), Genovese pesto and special cherry tomatoes from the "collina" of Monti Lattari. However, the waiter was very kind to warn us that, if we wanted to try 2 flavors, Di Collina was not a good option to be one half because the water from the burrata could harm the other flavor.
As pizzas são servidas em dois tamanhos, pequeno (4 pedaços) e grande (8 pedaços). Pedimos uma pequena e sempre pedimos de dois sabores. Eu estava super a fim de experimentar a pizza especial que eles fizeram por causa dessa premiação: Di Collina que é feita de burrata (um tipo de muzzarela de búfala), pesto genovese e tomatinhos especiais da "collina" do Monti Lattari. No entanto, o garçom foi muito gentil em nos avisar que, se queríamos experimentar dois sabores, Di Collina não era uma boa opção para ser uma metade porque a água da burrata poderia prejudicar o outro sabor.

So we ordered half Capannone, which is tomato sauce, cheese, zucchini, leek and Parmesan cheese on top, and half Parma, which is tomato sauce, cheese, Parma ham and Parmesan cheese... both a delight!!!

Então pedimos metade Capannone, que é molho de tomate, queijo, abobrinha, alho poró e parmesão por cima, e metade Parma, que é molho de tomate, queijo, presunto Parma e parmesão... ambas um delírio!!!

Whenever you are in São Paulo - Alphaville or Jardins, or Riviera, stop by this incredible pizza place and enjoy the best pizza of São Paulo!!!
Quando estiver em São Paulo - Alphaville ou Jardins, ou Riviera, dê uma passada nessa pizzaria incrível e desfrute da melhor pizza de São Paulo!!!

No comments:

Post a Comment